За мен

Станислав Бачев е роден през 1991г. в гр. Шумен. Завършва ГПЧЕ „Н. Й. Вапцаров” (сега Профилирана езикова гимназия) с чуждоезиков профил Английски/Френски.   Историк от Шуменски университет “Епископ Константин Преславски” и доктор по политология от Варненски свободен университет “Черноризец Храбър”. Член на Съюза на учените в България. Специалист по международни отношения и анализатор на политическите и обществени процеси.

Семеен с едно дете – Борислав.

Характерът, в неговата цялост и многопосочност, е синтез от всички интереси, страсти и хобита на един човек. Истинска удовлетвореност може да бъде постигната, само когато човек изгаря от това, което прави. Всеки характер е също резултат от всички преживявания и взети решения – както положителните, но най-вече отрицателните. Всеки допуска грешки, но не всеки има силата да ги признае, и признавайки ги – да ги надмогне, да се поучи. Характерът трябва да расте заедно с човека. Ние не можем да променяме основата  – инстинктите и заложбите, но можем да променяме детайлите, да развиваме даденостите. Това е синтезиран опит за представяне, който няма как да бъде изчерпателен, а е и невъзможно предвид ограниченията на просто една страница в сайт.

кинжал, 2007г.

Хобита:

  • Най-дългогодишното хоби, освен книгите, е създаването на архитектурни макети със собствени материали. В края на страницата можете да видите прикачения презентационен клип на завършения проект „Звездоброец”.
  • Изработка на автентични модели на средновековни оръжия и доспехи.
  • Книгите – колекциониране както на нови така и на стари екземпляри.

проект “Малка безплатна библиотека”, 2017г.

За връзка: sbbachev@gmail.com , https://www.facebook.com/stanislav.bachev/

Презентационен клип на замъка „Звездоброец”.

Какво е “Звездоброец”? Уникален архитектурен макет на замък, изграждан в продължение на 6 и половина години. Целият процес на изработка е ръчен, с изцяло ръчно изработени материали. 13 000 керемиди, хиляди камъни, много търпение и страст. Всяка част носи своя смисъл и история, свързани с автора.

RSS
Последвайте по e-mail
Facebook
YouTube